Bejelentkezés





Új vagy első jelszó kérése

Természettudás Főiskolája

TTF

Eszterházy Károly Főiskola

EKF

Acta Biologica Plantarum Agriensis

abpacover

Annales Mathematicae et Informaticae

amicover

Dr. Lékó László

főiskolai docens
Élelmiszertudományi Intézet
Élelmiszerkémiai és Biokémiai Tanszék

Folyóiratcikk

  1. Rácz László, Lékó László, Gy. Tölgyessy, P. Szakál:
    Essential and heavy metal load investigations in produced Agaricus Bisporus.
    Acta Chemistry, megjelenés alatt

  2. Berente Bálint, Móricz Ágnes, H-Otta Klára, Záray Gyula, Lékó László, Rácz László:
    Determination of ochratoxin A in Hungarian wines.
    Microchemical Journal 79, 103 - 107 (2005)

  3. B. Tóth Szabolcs, Rácz László, Lékó László:
    Az egri borok almasav tartalmának alakulása..
    Acta Academiae Paedagogicae Agriensis, Sectio Chemiae XXXI. 31, 23 - 27 (2004)

  4. Oldal Vince, Rácz László, Lékó László, Otta Klára, Záray Gyula:
    Ochratoxinok vizsgálata hazai borainkban.
    Acta Academiae Paedagogicae Agriensis, Sectio Chemiae XXXI. 31, 29 - 35 (2004)

Konferencia előadás poszterrel

  1. B. Tóth Szabolcs, Rácz László, Lékó László:
    Changes of Malic Acid Content in Wines of Eger..
    XVIIth Slovak Spectroscopic Cenference
    Tatranské Zruby, Tatranské Zruby, Szlovákia, 2004.09.05 - 2009.09.14.

  2. B. Tóth Szabolcs, Rácz László, Lékó László, Hajdú Csaba:
    Reduction of malic acid content in Hungarian Wines..
    XXXIV. Colloquium Spectroscopicum Internationale, Antwerpen (Belgium)
    Antwerpen (Belgium), Antwerpen, Belgium, 2005.09.05 - 2005.09.10.

Jegyzet

  1. Kiss Attila, Naár Zoltán, Murányi Zoltán, Lékó László:
    Relation of wine quality and wine technologies in respect of traceability and origination control.
    (2008), 123 oldal



umfteng eu okmt

A weboldal az EKF a TermészetTudás Főiskolája címet viselő, az Új Magyarország Fejlesztési Terv TÁMOP 4.2.3 Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja című pályázatán elnyert projekt részeként valósul meg.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Készítette: Juhász Tibor
© 2010 Eszterházy Károly Főiskola. Minden jog fenntartva.

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!