Bejelentkezés
Dr. Lékó László
főiskolai docensÉlelmiszertudományi Intézet
Élelmiszerkémiai és Biokémiai Tanszék
Folyóiratcikk
- Rácz László, Lékó László, Gy. Tölgyessy, P. Szakál:
Essential and heavy metal load investigations in produced Agaricus Bisporus.
Acta Chemistry, megjelenés alatt - Berente Bálint, Móricz Ágnes, H-Otta Klára, Záray Gyula, Lékó László, Rácz László:
Determination of ochratoxin A in Hungarian wines.
Microchemical Journal 79, 103 - 107 (2005) - B. Tóth Szabolcs, Rácz László, Lékó László:
Az egri borok almasav tartalmának alakulása..
Acta Academiae Paedagogicae Agriensis, Sectio Chemiae XXXI. 31, 23 - 27 (2004) - Oldal Vince, Rácz László, Lékó László, Otta Klára, Záray Gyula:
Ochratoxinok vizsgálata hazai borainkban.
Acta Academiae Paedagogicae Agriensis, Sectio Chemiae XXXI. 31, 29 - 35 (2004)
Konferencia előadás poszterrel
- B. Tóth Szabolcs, Rácz László, Lékó László:
Changes of Malic Acid Content in Wines of Eger..
XVIIth Slovak Spectroscopic Cenference
Tatranské Zruby, Tatranské Zruby, Szlovákia, 2004.09.05 - 2009.09.14. - B. Tóth Szabolcs, Rácz László, Lékó László, Hajdú Csaba:
Reduction of malic acid content in Hungarian Wines..
XXXIV. Colloquium Spectroscopicum Internationale, Antwerpen (Belgium)
Antwerpen (Belgium), Antwerpen, Belgium, 2005.09.05 - 2005.09.10.
Jegyzet
- Kiss Attila, Naár Zoltán, Murányi Zoltán, Lékó László:
Relation of wine quality and wine technologies in respect of traceability and origination control.
(2008), 123 oldal
A weboldal az EKF a TermészetTudás Főiskolája címet viselő, az Új Magyarország Fejlesztési Terv TÁMOP 4.2.3 Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja című pályázatán elnyert projekt részeként valósul meg.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.
Készítette: Juhász Tibor
© 2010 Eszterházy Károly Főiskola. Minden jog fenntartva.