Bejelentkezés





Új vagy első jelszó kérése

Természettudás Főiskolája

TTF

Eszterházy Károly Főiskola

EKF

Acta Biologica Plantarum Agriensis

abpacover

Annales Mathematicae et Informaticae

amicover

Rapi Sándor

tanársegéd
Élelmiszertudományi Intézet
Élelmiszerkémiai és Biokémiai Tanszék

Konferencia előadás

  1. Rapi Sándor:
    Characterisation of conditions affecting stability of oligo-peptide derivatives of potential health-preserving effect..
    XVI. EuroFoodChem Conference
    Gdansk University of Technology, Gdansk, Lengyelország, 2011.07.06 - 2011.07.08.

Konferencia előadás poszterrel

  1. Rapi Sándor, Forgó Péter, Kiss Attila:
    Természetes peptidek stabilitásának vizsgálatai különböző környezeti hatások függvényében.
    Magyar Kémikusok Egyesülete 1. Nemzeti Konferencia
    Sopron, Magyarország, 2011.05.22 - 2011.05.25.

  2. Rapi Sándor, Forgó Péter, Kiss Attila:
    Bentonit nyomelemvizsgálatok és természetes vegyületek felületén való megkötődése.
    Magyar Kémikusok Egyesülete 1. Nemzeti Konferencia
    Sopron, Magyarország, 2011.05.22 - 2011.05.25.

  3. Rapi Sándor, Forgó Péter, Kiss Attila:
    The use of advanced separation techniques in the characterization of natural bioactive compounds of peptide type as novel and perspective functional food components.
    IUFoST 15th World Congress of Food Science and Technology
    Cape Town, Dél-Afrika, 2010.08.22 - 2010.08.26.

  4. Rapi Sándor, Forgó Péter, Kiss Attila:
    Oligo-Peptide Derivatives As Perspective Functional Food Components.
    Detection And Stability. 1st International Congress on Food Technology
    Antalya, Törökország, 2010.11.03 - 2010.11.06.

  5. Molnár Szabolcs, Rapi Sándor, Virág Diána, Kiss Attila, Forgó Péter:
    Comparative study of propolis samples collected in various areas of Hungary and application perspectives in winemaking.
    Pigments in food Conference
    Budapest, Magyarország, 2010.07.20 - 2010.07.24.

  6. Molnár Szabolcs, Rapi Sándor, Virág Diána, Kiss Attila, Forgó Péter:
    Complex Approach for Versatile Characterization of Distinctive Propolis Samples Providing the Basis of Propolis Containing Wine.
    1st International Congress on Food Technology
    Antalia, Törökország, 2010.11.03 - 2010.11.06.

  7. Rapi Sándor, Forgó Péter, Kiss Attila:
    Study on bioactive di-, and tripeptide content in natural plant sources by HPLC methods with respect to functional food application.
    Scientific Conference on Nutraceuticals and Functional Foods
    Zilina, Szlovákia, 2009.06.09 - 2009.06.11.[követ]

  8. Rapi Sándor, Forgó Péter, Kiss Attila:
    Analysis of Natural Bioactive Peptides by Applying Novel HPLCmethods and Stabilizing Metals.
    ISABC 10 10th International Symposium on Applied Bioinorganic Chemistry
    Debrecen, Magyarország, 2009.09.25 - 2009.09.28.

  9. Rapi Sándor, Forgó Péter, Kiss Attila:
    Peptid típusú bioaktív anyagok kinyerése és meghatározása fukcionális élelmszer fejlesztés céljából.
    Lippay János-Ormos Imre-Vas Károly Tudományos Ülésszak
    Budapest, Magyarország, 2009.10.28 - 2009.10.30.

  10. Rapi Sándor, Prokisch József, Murányi Zoltán, Kiss Attila:
    Speciális minőségű borok, illetve bioaktív komponensekkel dúsított alapanyagok előállítása.
    Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia
    Tihany, Magyarország, 2008.04.24 - 2008.04.25.

  11. Murányi Zoltán, Kiss Attila, Kovács Katalin, Rapi Sándor:
    Élelmiszerek fémtartalma biofelvehetőségével kapcsolatos modellkísérletek.
    XVI. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia
    Tihany, Magyarország, 2008.04.24 - 2008.04.25.



umfteng eu okmt

A weboldal az EKF a TermészetTudás Főiskolája címet viselő, az Új Magyarország Fejlesztési Terv TÁMOP 4.2.3 Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja című pályázatán elnyert projekt részeként valósul meg.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Készítette: Juhász Tibor
© 2010 Eszterházy Károly Főiskola. Minden jog fenntartva.

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!