Bejelentkezés





Új vagy első jelszó kérése

Természettudás Főiskolája

TTF

Eszterházy Károly Főiskola

EKF

Acta Biologica Plantarum Agriensis

abpacover

Annales Mathematicae et Informaticae

amicover

Dr. Csutorás Csaba

főiskolai tanár
Élelmiszertudományi Intézet
Kémiai, Borászati kémiai és Borászati Tanszék

Folyóiratcikk

  1. B. Tóth Szabolcs, Rácz László, Csutorás Csaba, Rácz József, Óvári Mihály, Záray Gyula:
    Effect of variety of grapes on trace element and ochratoxin-a contents of Hungarian red wines.
    Toxicological and Environmental Chemistry Vol 92: marc-april, 609 - 616 (2011)
    Impakt faktor: 0,209 [követ]

  2. A. Vígh, N. Adányi, Csutorás Csaba, Kiss Attila:
    Development and characterization of FIA system for selective assay of L-ascorbic acid in food samples.
    Bioprocessing Biosystems Eng. 10, 0 - 0 (2010)

  3. Csutorás Csaba, Rácz László:
    The history of viticulture and viniculture in Eger.
    Acta Academiae Paedagogicae Agriensis XXXV. Sectio Pericemonologia 35, 47 - 52 (2009)

  4. Csutorás Csaba, Rácz László, Záray Gyula:
    Comparison of trace element and aroma compound contents of red wines.
    Acta Academiae Paedagogicae Agriensis XXXV. Sectio Pericemonologia 35, 53 - 59 (2009)

  5. Kiss Attila, Csutorás Csaba:
    Investigation of the mechanism of photodegradation of different pesticides.
    Microchemical Journal 85, 13 - 20 (2007)

  6. Csutorás Csaba, Kiss Attila:
    An efficient method for characterization of interaction of pesticides and different soil samples.
    Microchemical Journal 85, 141 - 149 (2007)

Konferenciacikk

  1. Csutorás Csaba, Fűtő Péter, Forgó Péter, Rácz László, Tajcs Zsolt, Kiss Attila:
    Monitoring of ochratoxin A content of must during fermentation.
    32nd Mycotoxin Workshop, 83 - 83 (2010)
    32nd Mycotoxin Workshop
    Lyngby, Dánia, 2010.06.14 - 2010.06.16.

  2. Rácz László, Fűtő Péter, Forgó Péter, Csutorás Csaba, Tajcs Zsolt, Kiss Attila:
    Monitoring of aflatoxin B1 content of must during fermentation.
    32nd Mycotoxin Workshop, 108 - 108 (2010)
    32nd Mycotoxin Workshop
    Lyngby, Dánia, 2010.06.14 - 2010.06.16.

  3. Attila Víg, Nóra Adányi, Gyöngyi Gyémánt, Csutorás Csaba, Kiss Attila:
    New biosensoric measuring methods of antioxidant in food samples.
    microCAD 2008 International Scientific Conference Papers, 0 - 0 (2008)

Konferencia előadás poszterrel

  1. Rácz László, Tajcs Zs., Csutorás Csaba:
    What is worth knowing about wine – connected to Wine Culture.
    3rd International Conference for Theory and Practice in Education
    Békéscsaba, Magyarország, 2010.05.27 - 2010.05.29.

  2. Víg Attila, Iglói Attila, Csutorás Csaba, Kiss Attila, Szováti Katalin:
    C-vitamin sorozatmérésére alkalmas új analitikai mérőműszer kifejlesztése.
    XVI. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia
    Tihany, Magyarország, 2008.04.24 - 2008.04.25.

  3. Murányi Zoltán, Kiss Attila, Csutorás Csaba:
    Estimation of biologically available metal content of foods.
    TRACEL 2007 International Symposium on Trace Elements and Health
    Helsinki, Finnország, 2007.06.18 - 2007.06.20.

  4. Víg Attila, Gyémánt Gyöngyi, Csutorás Csaba, Kiss Attila:
    Development of new analytical procedure for investigation of food antioxidants.
    Lippay jános-Ormos Imre-Vas Károly Tudományos Ülésszak
    Corvinus Egyetem, Budapest, Magyarország, 2007.11.07 - 2007.11.08.

  5. Kiss Attila, Csutorás Csaba:
    Modelling environmental behaviour of photosensitive pesticides by revealing features of degradation and possible ways of interactions.
    XI. International Congress of Pesticide Chemistry
    Kobe, Japán, 2006.08.05 - 2006.08.13.

  6. Csutorás Csaba, Kiss Attila:
    Investigation of the interaction of pesticides andsoil samples.
    XI. International Congress of Pesticide Chemistry
    Kobe, Japán, 2006.08.05 - 2006.08.13.

  7. Kiss Attila, Virág Diána, Csutorás Csaba:
    GC-MS studies to map mechanistic and kinetic aspects of photolytic decomposition of pesticides.
    New challenges and responses in food research
    Debrecen, Magyarország, 2006.12.07.

  8. Kiss Attila, Csutorás Csaba, Virág Diána:
    Revealing of photodegradation reaction mechanisms of distinctive pesticides.
    XXXIV. Colloquium Spectroscopium Intermationale (CSI 2005)
    Antwerpen, Belgium, 2005.09.04 - 2005.09.09.

  9. Csutorás Csaba, Kiss Attila:
    Investigation of the interaction of pesticides and soil samples.
    XXXIV. Colloquium Spectroscopium Internationale (CSI 2005)
    Antwerpen, Belgium, 2005.09.04 - 2005.09.09.

  10. Csutorás Csaba, Kiss Attila:
    An efficient method for characterization of interaction of pesticides and different soil samples.
    XII. Hungarian-Italian Symposium on Spectrochemistry
    Pécs, Magyarország, 2005.10.23 - 2005.10.27.

  11. Kiss Attila, Csutorás Csaba:
    Investigation of the mechanism of photodegradation of different pesticides.
    XII. Hungarian-Italian Synposium on Spectrochemistry
    Pécs, Magyarország, 2005.10.23 - 2005.10.27.

  12. Kiss Attila, Csutorás Csaba, Virág Diána:
    Comparative studies on ways of photolytic degradation of pesticides of different types.
    Euroanalysis XIII.
    Salamanca, Spanyolország, 2004.09.05 - 2004.09.10.

  13. Csutorás Csaba, Kiss Attila:
    Phoztochemical degradation of s-triazine type pesticides.
    Euroanalysis XIII.
    Salamanca, Spanyolország, 2004.09.05 - 2004.09.10.

Szakkönyv

  1. Murányi Zoltán, Csutorás Csaba, Rácz László, Oldal Vince, Szepes László, Villányi Attila, Borissza Endre, B. Tóth Szabolcs:
    Kémia versenyfeladatok általános iskolásoknak.
    Kemavill Bt (2008), 256 oldal
    ISBN 978-963-87



umfteng eu okmt

A weboldal az EKF a TermészetTudás Főiskolája címet viselő, az Új Magyarország Fejlesztési Terv TÁMOP 4.2.3 Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja című pályázatán elnyert projekt részeként valósul meg.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Készítette: Juhász Tibor
© 2010 Eszterházy Károly Főiskola. Minden jog fenntartva.

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!