Bejelentkezés





Új vagy első jelszó kérése

Természettudás Főiskolája

TTF

Eszterházy Károly Főiskola

EKF

Acta Biologica Plantarum Agriensis

abpacover

Annales Mathematicae et Informaticae

amicover

Dr. Murányi Zoltán

főiskolai tanár
Élelmiszertudományi Intézet
Kémiai, Borászati kémiai és Borászati Tanszék

Folyóiratcikk

  1. B. Tóth Szabolcs, Murányi Zoltán, Dallos András, Jolánkay Rita:
    Analysis of Deoxynivalenol, Nivalenol, Zearalenone in Food by LC–APCI–MS.
    Chromatographia, Springer Volume 73: Supplement, 171 - 174 (2011)
    Impakt faktor: 1,195 [követ]

  2. Katalin Kovács, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Investigation of the complex forming abilities of some fatty acids.
    microCAD 2008 International Scientific Conference Papers 1, 1 - 1 (2008)

  3. D. Virág, Kiss Attila, Z. Győri, Murányi Zoltán, A.A.M. Del Re, E. Capri, G. Fragoulis, M. Trevisan:
    Novel model systems for interpretation of pesticide-soils interaction.
    Environmental Fate and Ecological Effects of Pesticides photodecomposition 1, 237 - 244 (2007)

  4. K. Szováti, Murányi Zoltán, Kiss Attila, B. Tóth Szabolcs, D. Virág:
    Comparative examinations on model systems of pesticides biological uptake.
    Environmental Fate and Ecological Effects of Pesticides photodecomposition 1, 324 - 331 (2007)

  5. Kiss Attila, Diána Virág, Murányi Zoltán, B. Tóth Szabolcs:
    GC-MS investigation of interaction of pesticides with soil with regard to their bioavailability.
    Transactions of the University of Kosice 3, 57 - 63 (2006)

  6. Murányi Zoltán, B. Tóth Szabolcs, Oldal Vince:
    Mostan színekről álmodom.
    Élet és Tudomány 0013-6077, 404 - 405 (2006)

  7. B. Tóth Szabolcs, Oldal Vince, Murányi Zoltán:
    Oldódik, nem oldódik..
    Élet és Tudomány 13, 210 - 212 (2006)

  8. B. Tóth Szabolcs, Murányi Zoltán, Oldal Vince:
    A fáraó kígyója..
    Élet és Tudomány 25, 788 - 789 (2006)

  9. B. Tóth Szabolcs, Murányi Zoltán, Oldal Vince:
    Lobbanás-Robbanás.
    Élet és Tudomány 16, 590 - 591 (2006)

  10. B. Tóth Szabolcs, Murányi Zoltán, Oldal Vince:
    Az idő vasfoga.
    Élet és Tudomány 30, 949 - 949 (2006)

  11. B. Tóth Szabolcs, Murányi Zoltán, Oldal Vince:
    Indicare necesse est…..
    Élet és Tudomány 40, 1260 - 1261 (2006)

  12. B. Tóth Szabolcs, Oldal Vince, Murányi Zoltán:
    24 órás kémiai bemutató kisérlet az Eszterházy Károly Főiskolán.
    A kémia tanítása 4, 28 - 31 (2006)

  13. Milinki Éva, Murányi Zoltán, :
    Amphypods and other macroinvertebrates as indicator species of heavy metal pollution in Eger and Laskó streams..
    Verhandlungen International Verein.Lymnologia 27, 3911 - 3915 (2002)

  14. Milinki Éva, Murányi Zoltán, :
    Eltérő halfajok nehézfém bioakkumulációjának vizsgálata különböző szervekben..
    Hidrológia Közlöny 81, 413 - 415 (2001)

  15. Milinki Éva, Murányi Zoltán, , :
    Amphipoda fajok nehézfém bioindikációjának és bioakkumulációjának vizsgálata az Eger patak eltérő szennyezetségű szakaszain..
    Hidrológiai Közlöny 81, 323 - 325 (2000)

Konferenciacikk

  1. Vida József:
    Környezeti nevelés a Varázstoronyban.
    Környezeti nevelés és tudatformálás, 197 - 208 (2015)
    Magyar Tudomány Ünnepe
    Eszterházy Károly Főiskola, Eger, Magyarország, 2014.10.10 - 2014.11.12.

  2. Vida József, Pénzesné Kónya Erika, Dr. Pajtókné Tari Ilona, Murányi Zoltán, Mika János:
    Moments of school subjects promoted by climate change. In: Responsibility, Challenge and Support in Teachers\' Life-Long rofessional Development. ATEE 2010 Annual Conference Proceedings (Mészáros Gy. and Falus I., eds.).
    ATEE 2010 Annual Conference Budapest, 49 - 66 (2011)
    ATEE 2010 Annual Conference
    Budapest, Magyarország, 2010.08.26 - 2010.08.30.
    [követ] [.pdf]

  3. Pajtókné Tari Ilona, Vida József, Murányi Zoltán, Pénzesné Kónya Erika, Mika János:
    Moments of School Subjects Promoted by Climate Change.
    RESPONSIBILITY, CHALLENGE AND SUPPORT IN TEACHERS’ LIFE-LONG PROFESSIONAL DEVELOPMENT. ATEE 2010 AN, 49 - 66 (2011)
    RESPONSIBILITY, CHALLENGE AND SUPPORT IN TEACHERS’ LIFE-LONG PROFESSIONAL DEVELOPMENT. ATEE 2010 AN
    Brüsszel, Belgium, 2011.02.10 - 2011.02.15.

  4. Szováti Katalin, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Examination on fatty acid composition of distinctive flours and oily seeds with regard to foodstuff fortification perspectives.
    Book of Abstracts EuroFoodChem, 164 - 164 (2009)
    EuroFoodChem XV. Food for the Future
    Koppenhága, Dánia, 2009.07.05 - 2009.07.08.

  5. Kiss Attila, Forgó Péter, Murányi Zoltán:
    Role of inulin and its degradates in prebioticeffect of newly developed functional foodstuff.
    Book of Abstracts EuroFoodChem, 195 - 195 (2009)
    XV. Food for the Future
    Koppenhága, Dánia, 2009.07.05 - 2009.07.08.

  6. Forgó Péter, Kiss Attila, Murányi Zoltán, Szováti Katalin:
    Isolation, identification and application of special bioactive plant components.
    Book of Abstracts EuroFoodChem, 196 - 196 (2009)
    XV. Food for the Future
    Koppenhága, Dánia, 2009.07.05 - 2009.07.08.

  7. Murányi Zoltán, Kiss Attila, Molnár Szabolcs:
    Speciation analysis of biologically available metal content of distinctive foodstuffs.
    Book of Abstracts, 52 - 52 (2009)
    10th International Symposium on Applied Bioinorganic Chemistry
    Debrecen, Magyarország, 2009.09.25 - 2009.09.28.

  8. Szováti Katalin, Murányi Zoltán, Kiss Attila:
    Modeling the complex forming processes in food products with special regard to the interactions between fatty acids and essential metals.
    Book of Abstracts, 181 - 181 (2009)
    10th International Symposium on Applied Bioinorganic Chemistry
    Debrecen, Magyarország, 2009.09.25 - 2009.09.28.

  9. Molnár Szabolcs, Murányi Zoltán, Kiss Attila:
    Examination on metal binding ability of alginic acid.
    Book of Abstracts, 194 - 194 (2009)
    10th International Symposium on Applied Bioinorganic Chemistry
    Debrecen, Magyarország, 2009.09.25 - 2009.09.28.

  10. Katalin Szováti, Kálmán Rajkai, Kiss Attila, Murányi Zoltán, Ujfaludi László:
    Development of a new instrumental method to model the pesticide effect on the plant roots as a tool of plant nutrition.
    microCAD 2008 International Conference Papers, 0 - 0 (2008)

  11. Kornélia Héja, Sándor Turza, Murányi Zoltán, Kiss Attila:
    Development of new instrumental quality predictions with NIR methods in food industry aspects.
    microCAD 2008 International Scientific Conference Papers, 0 - 0 (2008)

  12. Szováti Katalin, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    A biotikus környezet hatása eltérő peszticidek növényekbe történő penetrációjára.
    12. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum, 227 - 237 (2007)

  13. Diána Virág, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Elaboration of a novel method for comparative study of antioxidant activity of distinctive types of bakery products.
    microCAD 2008 International Scientific Conference Papers, 0 - 0 (2006)

  14. Geda Gábor, Vida József, B. Tóth Szabolcs, Murányi Zoltán:
    How to study the phenomena of nature in the future.
    NETWORK SHOP 2005, 48 - 57 (2005)
    NETWORK SHOP 2005
    Szegedi Egyetem, Szeged, Magyarország, 2005.03.30 - 2005.04.01.

Konferencia előadás poszterrel

  1. Sz., B. Tóth, R. Jolankai, J. Szarvas, Z. Murányi:
    Analysis of metabolic products of fungi growing in air conditioners by HPLC-MS.
    16th International Symposium on Separation Science
    Rome, Olaszország, 2010.09.06 - 2010.09.10.

  2. J. Belovai, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Comparative studies on the extraction efficiencí of 6 distinctive procedures for yielding antioxidant-rich plant extracts.
    Pigments in food Conference
    Budapest, Magyarország, 2010.07.20 - 2010.07.24.

  3. J. Belovai, Forgó Péter, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Revealing bioactive component profiles of selected fruits and vegetables with special regard to their antioxidant capacity.
    Pigments in food Conference
    Budapest, Magyarország, 2010.07.20 - 2010.07.24.

  4. Szalontai Helga, Murányi Zoltán, Kiss Attila:
    Constuction and Utilisation of a Miniaturised, Portable Biosensoric Device Capable of Multicomponental Food Analysis.
    1th International Congress on Food Technology
    Antalia, Törökország, 2010.11.03 - 2010.11.06.

  5. Judit Belovai, Forgó Péter, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Assessment of Biologically Beneficial Components of Antioxidant Rich Extracts of Various Natural Resources.
    1th International Congress on Food Technology
    Antalia, Törökország, 2010.11.03 - 2010.11.06.

  6. Virág Diána, Kiss Attila, Szováti Katalin, Murányi Zoltán:
    Model studies on accessibility of various pesticedes for agricultural plants.
    EuroFoodChem XV. Food for the Future
    Koppenhága, Dánia, 2009.07.05 - 2009.07.08.

  7. Kiss Attila, Katalin Szováti, Murányi Zoltán:
    Examination of the influence of soil types on pesticide bioavailability.
    IX. Pesticide behaviour in solis, water and air
    York, Egyesült Királyság, 2009.09.14 - 2009.09.16.

  8. Virág Diána, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Study on binding ability of pesticides to soils and the impact of soils parameters.
    IX. Pesticide behaviour in soils, water and air
    York, Egyesült Királyság, 2009.09.14 - 2009.09.16.

  9. Virág Diána, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Effect of different soil microbes on the bioaccessible amounts of distinctive pesticides.
    IX. Pesticide behaiour in soils, water and air
    York, Egyesült Királyság, 2009.09.14 - 2009.09.16.

  10. Forgó Péter, Kiss Attila, Murányi Zoltán, Szováti Katalin:
    Comparative studies on yielding and characterization of nature bioactive compounds.
    11th asein Food Conference
    Bandar Seri Begawan, Brunei, 2009.10.21 - 2009.10.23.

  11. Forgó Péter, Kiss Attila, Murányi Zoltán, Szováti Katalin:
    Összehasonlító vizsgálatok természetes bioaktív vegyületek kinyerésére és meghatározására.
    Lippay János-Ormos Imre-Vas Károly Tudományos Ülésszak
    Budapest, Magyarország, 2009.10.28 - 2009.10.30.

  12. K. Szováti, D. Virág, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Extensive comparative studies on characterisation relation between major soil parameters and pesticide bioavailability.
    XIII. Italian-Hungarian symposium on Spectrochemistry and Environmental Contamination and Food Safet
    Bologna, Olaszország, 2008.04.20 - 2008.04.24.

  13. Murányi Zoltán, Kiss Attila:
    Characterization of predominant forms and extent of accessibility for selected metals by development of a novel model system.
    XIII. Italian-Hungarian symposium on Spectrochemistry and Environmental Contamination and Food safet
    Bologna, Olaszország, 2008.04.20 - 2008.04.24.

  14. Kiss Attila, Szováti Katalin, Murányi Zoltán:
    Characterisation of bioavalability of distinctive pesticides by applying model-plants an optimised extraction method.
    4th EPSO Conference
    Toulon, Franciaország, 2008.06.22 - 2008.06.26.

  15. Virág Diána, Szováti Katalin, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Bioavailability of distinctive pesticides for different modell plants as a key factor in hazard assessment.
    World Congress of Food Science and Technology \"Food for Health and Wellbeing\"
    Shanghai, Kína, 2008.10.19 - 2008.10.24.

  16. Szováti Katalin, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Comparative analysis of fatty acid composition of selected cereals for further functional foodstuff application.
    14th World Congress of Food Science and Technology \"Food for Health and Wellbeing\"
    Shanghai, Kína, 2008.10.19 - 2008.10.24.

  17. K. Héja, S. Turza, Murányi Zoltán, Kiss Attila:
    Developments of NIR measuring technique for fast and prompt food analysis.
    International Scientific Conference on Cereals- their products and processing
    Debrecen, Magyarország, 2008.10.27 - 2008.10.28.

  18. K. Szováti, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Comparison of active components of distinctive variants of barley and wheat with special regard to technological processing possibility.
    International Scientific Conference on Cereals-their products and processing
    Debrecen, Magyarország, 2008.10.27 - 2008.10.28.

  19. Szováti Katalin, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Role of extraction techniquesin obtaining fatty acids and antioxidants from different cereals for further functional food application.
    International Scientific Conference on Cereals- their products and processing
    Debrecen, Magyarország, 2008.10.27 - 2008.10.28.

  20. D. Virág, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Development of manufacturing processes of functional bakery products fortified with amino acids and vitamines.
    International Scientific Conference on Cereals- their products and processing
    Debrecen, Magyarország, 2008.10.27 - 2008.10.28.

  21. Rapi Sándor, Prokisch József, Murányi Zoltán, Kiss Attila:
    Speciális minőségű borok, illetve bioaktív komponensekkel dúsított alapanyagok előállítása.
    Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia
    Tihany, Magyarország, 2008.04.24 - 2008.04.25.

  22. Murányi Zoltán, Kiss Attila, Kovács Katalin, Rapi Sándor:
    Élelmiszerek fémtartalma biofelvehetőségével kapcsolatos modellkísérletek.
    XVI. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia
    Tihany, Magyarország, 2008.04.24 - 2008.04.25.

  23. Héja Kornélia, Turza Sándor, Murányi Zoltán, Kiss Attila:
    NIR technika alkalmazási lehetőségei élelmiszer alapanyagok vizsgálatokra.
    XVI. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia
    Tihany, Magyarország, 2008.04.24 - 2008.04.25.

  24. Szováti Katalin, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Hús- és sütőipari alapanyagok zsírsavösszetételének vizsgálata eredetazonosítás céljából.
    XVI. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia
    Tihany, Magyarország, 2008.04.24 - 2008.04.25.

  25. Petrusán János, Kiss Attila, Murányi Zoltán, Lénárt Boglárka:
    Prebiotikumok hődegradációjának vizsgálata és a bomlástermékek új analitikai módszerrel való meghatározása.
    XVI. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia
    Tihany, Magyarország, 2008.04.24 - 2008.04.25.

  26. Virág Diána, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Különböző típusú élelmiszerek antioxidáns aktivitásának mérésére alkalmas módszer kifejlesztése.
    XVI. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia
    Tihany, Magyarország, 2008.04.24 - 2008.04.25.

  27. Virág Diána, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Comparative studies on novel model systems characterising bioavailability of pesticides of different types of soils.
    microCAD 2007 International Scientific Conference
    Miskolc, Magyarország, 2007.03.22 - 2007.03.23.

  28. Szováti Katalin, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Studies on incorporation of pesticides by biological systems by comparison of distinctive models.
    microCAD 2007 International Scientific Conference
    Miskolc, Magyarország, 2007.03.22 - 2007.03.23.

  29. Kiss Attila, Murányi Zoltán, L. Németh:
    Speciation analysis of biologically available metal content of foods.
    TRACEL 2007 2nd International Symposium on Trace Elements and Health
    Helsinki, Finnország, 2007.06.18 - 2007.06.20.

  30. Murányi Zoltán, Kiss Attila, Csutorás Csaba:
    Estimation of biologically available metal content of foods.
    TRACEL 2007 International Symposium on Trace Elements and Health
    Helsinki, Finnország, 2007.06.18 - 2007.06.20.

  31. Szováti Katalin, Murányi Zoltán, Kiss Attila, B. Tóth Szabolcs, Virág Diána:
    Elaboration of novel systems to characterize biological access of pesticides.
    10th International Symposium on Soil and Plant Analysis
    Hungarian Academy of Sciences, Budapest, Magyarország, 2007.06.11 - 2007.06.15.

  32. Virág Diána, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    New concept of modeling adsorption capability of soils with regard to different pesticides.
    10th International Symposium on Soil and Plant Analysis
    Hungarian Academy of Science, Budapest, Magyarország, 2007.06.11 - 2007.06.15.

  33. Kiss Attila, D. Virág, Z. Győri, Murányi Zoltán:
    Novel model systems for interpretation of pesticide-soils interaction.
    XIII. Symposium in Pesticide Chemistry
    Piacenza, Olaszország, 2007.09.03 - 2007.09.06.

  34. Szováti Katalin, Murányi Zoltán, Kiss Attila, B. Tóth Szabolcs, Virág Diána:
    Comparative examination on model systems of pesticides biological uptake.
    XIII. Symposium in Pesticide Chemistry
    Piacenza, Olaszország, 2007.09.03 - 2007.09.06.

  35. Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Development of a novel method to access and biologically available metal content of distinctive food types.
    Food Processing-Innovation-Nutrition-Helathy Consumers ICSC
    Radenci, Szlovénia, 2007.09.22 - 2007.09.26.

  36. K. Héja, S. Turza, Murányi Zoltán, Kiss Attila:
    Method development for NIR technique to utilize as a tool of fast and prompt food analysis.
    Food Processing-Innovation-Nutrition-Healthy Consumers
    Radenci, Szlovénia, 2007.09.22 - 2007.09.26.

  37. Szováti Katalin, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Characterizationof pesticide uptake of wheat by applying distinctive chemical methods.
    Food Processing-Innovation-Nutrition-Healthy Consumers ICSC
    Radenci, Szlovénia, 2007.09.22 - 2007.09.26.

  38. Virág Diána, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Examinations of impact of soil characteristics and chemical feature of pesticides on their bioavailability.
    Food Processing-Innovation-Nutrition-Healthy Consumers
    Radenci, Szlovénia, 2007.09.22 - 2007.09.26.

  39. Szováti Katalin, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Újszerű modellrendszerek bevezetése peszticidek biológiai felvehetőségének jellemzésére.
    MKE Centenáriumi Vegyészkonferencia
    Sopron, Magyarország, 2007.05.29 - 2007.06.01.

  40. Lakatos Edina, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Élelmiszeripari termékek fémspeciációs vizsgálata és biológiai hozzáférhető mennyiségének modellezése.
    MKE Centenáriumi Vegyészkonferencia
    Sopron, Magyarország, 2007.05.29 - 2007.06.01.

  41. Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Élelmiszerbiztonság és technológiai fejlesztés kapcsolata az Egerfood Regionális Tudásközpont innovációs tevékenységének példáján keresztül.
    VIII. Környezetvédelmi Analitikai és Technológiai Konferencia
    Eger, Magyarország, 2007.10.10 - 2007.10.12.

  42. Héja Kornélia, Turza Sándor, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Élelmiszeripari technológiák hatékonyságának vizsgálata NIR technikával - Examination of efficiency of food industrial technologies with NIR spectroscopy.
    \"Lippay János - Ormis Imre - Vas Károly Tudományos Ülésszak\"
    Corvinus Egyetem, Budapest, Magyarország, 2007.11.07 - 2007.11.08.

  43. Murányi Zoltán, Kiss Attila, Kovács Katalin:
    Development of a novel method to assess and compare biologically available metal content of distinctive food types.
    \"Lippay János - Ormos Imre - Vas Károly Tudományos Ülésszak\"
    Corvinus Egyetem, Budapest, Magyarország, 2007.11.07 - 2007.11.08.

  44. Szováti Katalin, Kiss Attila, Murányi Zoltán:
    Introduction of novel parameters for origin identification of meat products based on fatty acid analysis.
    \"Lippay János-Ormos Imre-Vas Károly Tudományos Ülésszak\"
    Corvinus Egyetem, Budapest, Magyarország, 2007.11.07 - 2007.11.08.

  45. Z. Győri, Kiss Attila, Murányi Zoltán, Diána Virág:
    Bioavailability of different photosensitive pesticides and their metabolites in different soils.
    XI. International Congress of Pesticide Chemistry
    Kobe, Japán, 2006.08.05 - 2006.08.13.

  46. Kiss Attila, Virág Diána, Murányi Zoltán:
    New approaches to create model systems for pesticide bioavailability and soil adsorption.
    XVIII. Slovak Spectroscopic Conference
    Spisska Nova Ves, Szlovákia, 2006.10.15 - 2006.10.18.

  47. Szováti Katalin, Murányi Zoltán, Kiss Attila, B. Tóth Szabolcs, Virág Diána:
    Comparative studies on novel model systems characterising plant uptake of pesticides from different soil types.
    XVIII. Slovak Spectroskopic Conference
    Spisska Nova Ves, Szlovákia, 2006.10.15 - 2006.10.18.

  48. Kiss Attila, Virág Diána, Murányi Zoltán:
    Comparative studies to model bioavailability of pesticides in distinctive soil types.
    New challenges and responses in food research
    Debrecen, Magyarország, 2006.12.07.

  49. B. Tóth Szabolcs, Murányi Zoltán:
    Observing the oxidation processes going on in Wines..
    XXXIV. Colloquium Spectroscopicum Internationale,
    Antwerpen (Belgium), Antwerpen, Belgium, 2005.09.05 - 2005.09.10.

  50. B. Tóth Szabolcs, Murányi Zoltán:
    Statistical Evaluation of Aroma and Metal Content of Red Wines Made in Eger..
    XVIITH Slovak Spectroscopic Conferene, Tatranské Zruby
    Tatranské Zruby, Tatranské Zruby, Szlovákia, 2004.09.05 - 2004.09.14.

  51. B. Tóth Szabolcs, Murányi Zoltán:
    Redox reactions going on in Wines..
    XII. Hungarian-Italian Symposium on Spectrochemistry, Pécs.
    Pécs, Pécs, Magyarország, 2005.10.23 - 2005.10.27.

  52. B. Tóth Szabolcs, Murányi Zoltán, Dallos András, Jolánkay Rita:
    Determined Mycotoxins in Health foods- with especially Deoxynivalenol, Nivalenol, Zearalenone, (New results).
    XVI International Symposium on Separation Science
    Rome, Roma, Olaszország, 2010.09.06 - 2010.09.10.[követ]

Szakkönyv

  1. Murányi Zoltán, Csutorás Csaba, Rácz László, Oldal Vince, Szepes László, Villányi Attila, Borissza Endre, B. Tóth Szabolcs:
    Kémia versenyfeladatok általános iskolásoknak.
    Kemavill Bt (2008), 256 oldal
    ISBN 978-963-87

Jegyzet

  1. Kiss Attila, Naár Zoltán, Murányi Zoltán, Lékó László:
    Relation of wine quality and wine technologies in respect of traceability and origination control.
    (2008), 123 oldal

  2. Oldal Vince, Murányi Zoltán:
    Servetlen kémiai laboratóriumi gyakorlatok.
    EKTF (1993), 132 oldal



umfteng eu okmt

A weboldal az EKF a TermészetTudás Főiskolája címet viselő, az Új Magyarország Fejlesztési Terv TÁMOP 4.2.3 Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja című pályázatán elnyert projekt részeként valósul meg.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Készítette: Juhász Tibor
© 2010 Eszterházy Károly Főiskola. Minden jog fenntartva.

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!